Gratis geschenk v.a. €30 en gratis levering v.a. €50 in Benelux!
  • MENU
  • Inloggen
  • MIJN WINKELMANDJE    0
  • NL NL
    • NL NL
    • FR FR

DiNA wint Red Dot Award 2024!

BergHOFF Benelux

Gepubliceerd op 25 april 2024

DiNA wint Red Dot Award 2024!
 
We zijn trots, want onze DiNA Ion messenserie heeft de Red Dot Product Design 2024 award in de wacht gesleept. Dat betekent maar één ding: jouw culinaire avonturen worden nu nog stijlvoller en scherper!



Ontdek deze exclusieve messenset
Stel je voor: een keuken vol met messen die niet alleen praktisch zijn, maar er ook nog eens geweldig uitzien. Dat is precies wat onze DiNA Ion serie biedt! Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal voor de ultieme kookervaring en perfect gebalanceerd design, zijn deze messen een klasse apart. Combineer dit met de premium esdoornhouten handvatten met een satijnen afwerking, en je krijgt een zachte en comfortabele grip die jouw keuken een vleugje glamour geeft. Van het veelzijdige chef's mes tot het handige utility mes en het onmisbare Santoku mes, deze set heeft alles wat je nodig hebt voor een ongekend snijplezier.

Waarom deze set zo speciaal is?
Laten we beginnen met de ergonomische handgrepen die zorgen voor een veilige en comfortabele grip. En wat dacht je van de perfecte balans die zorgt voor ultieme controle tijdens het snijden? Het beste van alles: deze messen zijn niet alleen geschikt voor professionals, maar ook voor thuiskoks die graag indruk willen maken met hun kookkunsten.


Over de Red Dot Design Awards
De Red Dot Awards zijn wereldwijd erkend als een van de meest prestigieuze onderscheidingen voor uitmuntend design. Elk jaar worden de beste producten beloond met deze felbegeerde prijs, en wij zijn enorm trots dat onze DiNA Ion serie dit jaar in de spotlights staat!

 

Meer berichten